Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Ferda Yaprak OK HAYAL'in kurucusu olduğu "Awareness With Youtube" adlı eTwinning projesinin son aşamasına gelindi. Bu kapsamda okulun son haftasında öğrencilere sertifikaları dağıtıldı. Emeklerinden dolayı öğrencilere teşekkür edildi.

Haz

Mezuniyet törenimizi okul bahçemizdeki törenle gerçekleştirdik. Mezun olan öğrencilerimize hayatlarında başarılar ve mutluluklar diliyorum.

Haz

Zorluklar başarının değerini artırır. LGS'ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.

Kerim Koray BERKTAŞ

SINAVLA ÖĞRENCİ ALACAK ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA İLİŞKİN MERKEZİ SINAV 2023

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Görsel Sanatlar öğretmenlerimiz Ayşe Tuzcuoğlu ve Berna Kaynak ve öğrencilerinin 19 Mayıs Sergisi B blok 2.katta sergilenmektedir.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenimizi  konferans salonumuzda gerçekleştirdik. Bu güzel törende emeği geçen tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz Türkçe öğretmeni Ferda Yaprak OK HAYAL'in kurucusu olduğu "Awareness With Youtube" adlı eTwinning projesi kapsamında Türk öğrenciler ile Polonyalı öğrenciler zoom üzerinden tanıştı. Öğrenciler proje ile ilgili görüşlerini dile getirirken kültürler arası etkileşim de yaşandı.

May

Küçük Kızlar masa tenisinde Ataşehir ilçesinde 2. olduk. Beden Eğitimi öğretmeni Hasan Kuş ve öğrencilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.