Ortak Sınav Tarihlerimiz

1.dönem 2.yazılı sınavlarımız ortak sınav olarak yapılacaktır. Bu sınavların tarihlerini görmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

e-Twinning-Erasmus-Avrupa Birliği Proje Kulübü olarak Kodlama haftası ve 10 Kasım Atatürk'ü anma günü dolayısıyla kulüp üyesi öğrencilerle pano çalışması yaptık.

Cağaloğlu Anadolu Lisesi öğrencisi okulumuzda Lgs'ye yönelik hem motivasyon konuşması yaptı hem de okulunu tanıttı. Değerli öğrencimize çok teşekkür ediyoruz.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü törenimizi konferans salonumuzda gerçekleştirdik. Bu güzel törende emeği geçen tüm öğretmenlerimize, Özel Eğitim öğrencilerimize ve görevli öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

19 Aralık tarihinde 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz Rehber Öğretmenleri ile Maltepe Fen Lisesi'ni gezerek tanıma fırsatı buldular.

Veli Semineri

Değerli velilerimiz,

1. Dönem okulumuz genel  veli-sınıf toplantısı 16 Aralık  2023  Cumartesi günü saat 11.00 - 13.30 arasında okulumuzda yapılacaktır. Toplantıya tüm velilerimizin katılımını önemle rica ederiz.

Kerim Koray BERKTAŞ

Yapay Zeka İle Yaratıcılık Etkinliklerimiz

186 ülkede eşzamanlı olarak yürütülen "Hour of Code - Kodlama Saati" etkinliğine okulumuz olarak 4-10 Aralık arasında yapay zeka ile yaratıcılık temasıyla katılım gösterdik. Bu kapsamda derslerde bu etkinlik yaptırıldı ve bilişim teknolojileri dersinde öğrencilerin evlerinden de katılımı teşvik edildi.

Sınav Kaygısı ve Motivasyon Seminerimiz

Ömer Şahan 7. sınıf öğrencilerine konferans salonunda sınav kaygısı ve motivasyon ile ilgili seminer verdi.

Kas

Bugün; Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu görevli öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu programda Yenisahra Öğretmen Duriye Nuriye Endürüst Ortaokulu da bize eşlik ettiler. Değerli hocalarımıza ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü törenimizi konferans salonumuzda gerçekleştirdik. Bu güzel törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Dünya Diyabet Günü ile ilgili törenimizi konferans salonumuzda gerçekleştirdik. Törenimize  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Yıldırım, Şube Müdürlerimiz ve Okul Müdürlerimiz de katılım sağlayarak bizi onurlandırdılar. Bu güzel törende emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Kas

10 Kasım'da yüce önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümünü gerçekleştirdiğimiz törenle andık. Ruhu şad olsun.

Kas

10 Kasım Atamızı anma ,"Atam s10suza dek izindeyiz" görsel sanatlar öğretmenleri ve öğrencilerimizin  sergisi B blok 2. katta sergilenmektedir.

Bu güzel ve anlamlı sergide emeği geçen Görsel Sanatlar öğretmenlerimize ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okul sergimiz Görsel Sanatlar öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin emekleriyle oluşturulmuştur. B blok 2.katta sergilenmektedir.