Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Yaptığımız Çalışmalar:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenimizi okul bahçemizde gerçekleştirdik. Bu güzel törende emeği geçen tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Hacivat Karagöz etkinliğimizi konferans salonumuzda gerçekleştirdik.

Değerli Velimiz,

Madde kullanımı ve bağımlılık ile mücadelede annelerin farkındalıklarını artırmak ve bilinçlenmelerini sağlamak amacıyla 04.04.2024 Perşembe günü saat 10:00 da Okulumuz A Blok konferans salonunda  Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından "En iyi Narkotik:Anne" konulu seminer verilecektir. Siz annelerimizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu&Anaokulu

2 Nisan 17:00 'a kadar yaptığınız başvurularınız 3 Nisan 2024 Çarşamba 17:00'a kadar okul müdürlüklerinden onaylatabilirsiniz.

Kütüphaneler Haftası Kapsamındaki Etkinliğimizden Resimler

Ülke Geneli 6. Sınıf Türkçe ve Matematik Dersi Ortak Yazılı Konu Dağılımı

21 Mart Bahar Bayramını okul bahçemizdeki törenle kutladık.

Forestanbul Gezimiz

18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili sergimiz B blok 2. katta sergilenmektedir.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Törenimizi okul bahçemizde gerçekleştirdik.

İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy ile ilgili "Türk'ün Özü Akif’in Sözü" adlı söyleşimiz A Blok konferans salonumuzda gerçekleştirilmiştir. Katkılarından dolayı  Yrd. Doç. Dr.  Fauat Ali PAKER'e teşekkür ederiz.

Dünya Pi Günü kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinliklerden resimler:

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ile ilgili törenimizi konferans salonumuzda gerçekleştirdik.