Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi Dede Korkut Okumaları kapsamında Türkçe öğretmenlerimiz rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladığı pano çalışması A blok giriş katta sergilenmektedir.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Afiş yarışmasına katılan eserimiz:

Ock

Dlimizin Zenginlikleri projesi kapsamında öğrencimizin hazırladığı sözlük çalışmasıdır.

Seçilen Kelimelerden Öykü Oluşturma Etkinliği

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında seçilen kelimelerden öykü oluşturma etkinliğimizden örnek videolarımıza tıklayark izleyebilirsiniz.

7. ve 8. sınıf öğrencilerimize Viasea Temapark gezisi düzenledik.

Öğrencilerimizi Miniatürk ve Panorama 1453 gezimizi gerçekleştirdik.

Bu Nedir Etkinliğimiz

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında "Bu nedir ?" etkinliğimzden görüntüler:

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bilgisi dahilinde, 28 Aralık Perşembe günü okulumuzda "Gazzedeki Filistinli Çocuklar" yararına okul bahçemizde kermes düzenlenmiştir. Bu kermeste emeği geçen tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Değerli velilerimiz;   Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bilgisi dahilinde, 28 Aralık Perşembe günü okulumuzda "Gazzedeki Filistinli Çocuklar" yararına kermes düzenlenecektir.  Gönüllülük esasına göre göndereceğiniz ev yapımı yiyecekler ve ayran, süt, meyve suyu, su gibi içecekler kermeste satılacaktır.    Destek sağlamak isteyen velilerimiz 28 Aralık Perşembe günü saat 10.00’a kadar yiyecek ve içecekleri güvenliğe bırakabilirler.    Öğrencilerimiz gün boyu kermesten alış-veriş yapabileceklerdir. Velilerimizi ise 13.00-14.00 saatleri arasında okul bahçesindeki kermesimize bekliyoruz.    Gönderilen tabakların kırılmaz veya kullan at tabaklar olmasını; öğrenci ad-soyad ve sınıfı yazılarak etiketlenmesini rica ederiz.    Katılımınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.   Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu ve Anaokulu Müdürlüğü

Değerli velilerimiz,

26 Aralık Salı günü Milli Eğitim Bakanlığımızın hazırladığı  6.Sınıfların “Ortak Türkçe ve Matematik “ yazılısı yapılacaktır.

Tüm öğrencilerimizin EKSİKSİZ KATILIMI önemlidir.

Sınava giremeyen öğrencilerimizin velilerinin 5 iş günü içinde geçerli mazeret dilekçelerini okul idaresine teslim etmesi gerekmektedir. Aksi halde sınav notu e-okul sistemine işlenemeyecektir.

Sınav soruları her iki ders içinde 16 şar sorudan oluşmakta ve yanlış cevaplar doğru cevapları etkilememektedir.

Şimdiden 6. Sınıf öğrencilerimize başarılar dileriz.

YAHYA KEMAL BEYATLI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

Okulumuzdan mezun olan, şu anda Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Lemangül Uygun okulumuz konferans salonunda 8. sınıf öğrencilerimize yönelik motivasyon semineri verdi. Güzel deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Ortak Sınav Tarihlerimiz

1.dönem 2.yazılı sınavlarımız ortak sınav olarak yapılacaktır. Bu sınavların tarihlerini görmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

e-Twinning-Erasmus-Avrupa Birliği Proje Kulübü olarak Kodlama haftası ve 10 Kasım Atatürk'ü anma günü dolayısıyla kulüp üyesi öğrencilerle pano çalışması yaptık.

Cağaloğlu Anadolu Lisesi öğrencisi okulumuzda Lgs'ye yönelik hem motivasyon konuşması yaptı hem de okulunu tanıttı. Değerli öğrencimize çok teşekkür ediyoruz.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü törenimizi konferans salonumuzda gerçekleştirdik. Bu güzel törende emeği geçen tüm öğretmenlerimize, Özel Eğitim öğrencilerimize ve görevli öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.