Etiket Sonuçları: tercih

Sayın 8. Sınıfı bitiren öğrencilerimizin velileri;

Yerleştirmeye Esas 2. Nakil Tercih Başvurularının Alınmasının son günü

2 Ağustos 2024 (bugün). Lütfen öncelikli olarak herhangi bir okula yerleşemeyen velilerimizin tercihlerini e- okul sistemi üzerinden bugün en geç 15.30’ kadar yapıp okulumuzda onaylatmaları gerekmektedir. Okulumuza gelemeyen velilerimiz ya da il dışında olanlarınız kendilerine en yakın ortaokulda onay işlemlemelerini yapılabileceklerdir. Oluşabilecek sistem yoğunluğundan dolayı başvuru ve onay işlemleriniz bugün saat 17.00’dan önce mutlaka yapınız. Bu nakil başvurusu son nakil başvurusudur bilgilerinize.  Bundan sonraki süreçte herhangi bir okula yerleşemeyen öğrencileri İl/İlçe Öğrenci Yerleştirme ve Nakil Komisyonları boş kontenjanlara göre okullara yerleştirecektir.

8.sınıfı bitiren öğrencilerimizin değerli velileri;

2024 Merkezi Yerleştirme ve Yerel Yerleştirme Tercihlerinin son günü 17 Temmuz   çarşamba günüdür.

Lütfen tercihlerinizi     son güne bırakmadan e-okul sisteminden başvurularınızı yapıp onaylatınız

Başvurularınızı okula onaylatabilirsiniz

il dışında olan velilerimiz kendilerine en yakın herhangi bir ortaokula gidip başvurularını onaylatabilirler

Lütfen başvuru  ve onay işlemlerinizi son güne bırakmayınız.

Okulumuzda Lise tercih danışmanlığı yapılmaktadır. Görüşme  saatleri 10.00-15.00 arasıdır.Velilerimizin gelirken e-okul başvuru formundaki Öğrenci Güvenlik Kayıt Numarası'nı, sınav puanlarını ve yüzdelik dilim bilgilerini getirmeleri gerekmektedir.