Etiket Sonuçları: Bayram

May

105 yıl önce bugün, özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın ateşini yakarak yola çıkan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kurtuluş savaşı kahramanlarımızı saygı,rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhunuz Şad Olsun.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

Kerim Koray BERKTAŞ

Okul Müdürü

Yahya Kemal Beyatlı Anaokulu- Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenimizi okul bahçemizde gerçekleştirdik. Bu güzel törende emeği geçen tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

21 Mart Bahar Bayramını okul bahçemizdeki törenle kutladık.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenimizi 29 Ekim'de saat 10:30'da okul bahçemizdeki törenimizle kutlayacağız. Tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz davetlidir.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenimizi  konferans salonumuzda gerçekleştirdik. Bu güzel törende emeği geçen tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.