Bursluluk Sınavına Girecek Öğrenci İsimleri ve Giriş Yerleri

21 Nisan 2024 Pazar Saat 10:00’da yapılacak 2024 - İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk sınavında sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

ÖNEMLİ UYARILAR

Öğrenciler sınava gelirken yanlarında   “SINAV GİRİŞ YERİ BİLGİLERİ” kağıdıyla (Bu Belge Sınav Giriş Belgesi Değildir.)  birlikte nüfus cüzdanı(veya   pasaport),   en   az   iki   adet   koyu   siyah   ve   yumuşak   kurşun   kalem, kalemtıraş ve     leke     bırakmayan     silgi     bulunduracak     ancak     elektronik     iletişim     araçları     (cep     telefonu,     hesap     makinesi     vs)     kesinlikle bulundurmayacaklardır.

“SINAV GİRİŞ YERİ BİLGİLERİ”   kağıdını almayan velilerimiz E- Devlet sisteminden bu belgeyi çıkarabilir ya da şube rehber öğretmenlerinden bu belgeyi talep edebilir.

“SINAV GİRİŞ BELGENİZ” SINAVA GİRECEĞİNİZ OKUL TARAFINDAN HAZIRLANARAK SIRANIZA BIRAKILACAKTIR.

2024 - İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınav Tarihi: 21 Nisan 2024 Pazar Saat 10:00

Sınava gireceğiniz saatten en az 1(bir) saat önce sınava gireceğiniz binada hazır bulununuz.

Sınava girecek öğrencilerimizin isimleri ve sınava girecekleri bina aşağıdaki listede belirtilmiştir.

meb_iys_dosyalar/34/34/731882/dosyalar/2024_04/20135453_ykbburslulukliste.pdf

Yayın: 20.04.2024 - Güncelleme: 20.04.2024 14:03 - Görüntülenme: 32