21 Nisan 2024 Pazar Saat 10:00’da yapılacak 2024 - İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk sınavında sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

ÖNEMLİ UYARILAR

Öğrenciler sınava gelirken yanlarında   “SINAV GİRİŞ YERİ BİLGİLERİ” kağıdıyla (Bu Belge Sınav Giriş Belgesi Değildir.)  birlikte nüfus cüzdanı(veya   pasaport),   en   az   iki   adet   koyu   siyah   ve   yumuşak   kurşun   kalem, kalemtıraş ve     leke     bırakmayan     silgi     bulunduracak     ancak     elektronik     iletişim     araçları     (cep     telefonu,     hesap     makinesi     vs)     kesinlikle bulundurmayacaklardır.

“SINAV GİRİŞ YERİ BİLGİLERİ”   kağıdını almayan velilerimiz E- Devlet sisteminden bu belgeyi çıkarabilir ya da şube rehber öğretmenlerinden bu belgeyi talep edebilir.

“SINAV GİRİŞ BELGENİZ” SINAVA GİRECEĞİNİZ OKUL TARAFINDAN HAZIRLANARAK SIRANIZA BIRAKILACAKTIR.

2024 - İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınav Tarihi: 21 Nisan 2024 Pazar Saat 10:00

Sınava gireceğiniz saatten en az 1(bir) saat önce sınava gireceğiniz binada hazır bulununuz.

Sayın 6. Sınıf velilerimiz;

18 Nisan 2024 Perşembe günü yapılacak 6. Sınıf mazeret sınavına katılması gereken öğrenci listeleri ekte sunulmuştur. Mazeret sınavına ortak sınava girmeyen öğrencilerimizin girmesi önemli olup gereken hassasiyeti göstererek öğrencilerimizin belirtilen günde okula devamını lütfen sağlayınız.

2.Dönem 1. ortak yazılı sınav tarihlerimiz belirlenmiştir.

Sayın 8. sınıf velimiz; sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezî sınav başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı. Lütfen süresi içinde başvurularınızı yapınız. Başvuru tarihi 18-29 Mart 2024.Bağlantıya tıklayarak kılavuzu indirip mutlaka inceleyiniz. Başvurularınızı okul müdürlüğüne onaylatmayı unutmayınız.

Stratejik Planımız

YAHYA KEMAL BEYATLI ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ 2023 YILI BÜTÇE ÇİZELGESİ

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Atatürk köşemelerimiz A ve B bloklarımızın giriş katlarında bulunmaktadır.

Ekm

• Tüm tuvaletlere bakım yapıldı.
  • Katlardaki tüm kapılar tadilattan geçti.
  • Her katın kapıları ayrı renklere boyandı.
  • Ara bölümlerin tadilatları yapıldı.
  • Hasarlı sıralara bakım yapıldı.
  • Spor sahamız yenilendi.
  • Yemekhanemiz hizmete açıldı.

Ekm

Okul Aile Birliği Toplantımız 16 Ekim Pazartesi günü saat 10:00'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Deneme Sınavı Tarihlerimiz

Okulumuzda uygulanacak deneme sınavı tarihlerini görmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Veli Görüşme Saatlerimiz

Veli görüşme saatlerimizi görmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Kıymetli Velilerimiz,

Seçim takvimi süreci başlaması nedeniyle okullarda yarından itibaren seçime kadar veli toplantıları dahil hiç bir etkinlik yapılmaması hususunda okullara bilgi verildi. Bu nedenle *7 Mayıs Pazar *günü yapılacak olan veli toplantımız ileri bir tarihe ertelenmiştir.  Anlayışınız için teşekkür eder,  iyi hafta sonları dileriz.

Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu Müdürlüğü