Ülke Geneli 6. Sınıf Türkçe ve Matematik Dersi Ortak Yazılı Konu Dağılımı

21 Mart Bahar Bayramını okul bahçemizdeki törenle kutladık.

Forestanbul Gezimiz

18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili sergimiz B blok 2. katta sergilenmektedir.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Törenimizi okul bahçemizde gerçekleştirdik.

İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy ile ilgili "Türk'ün Özü Akif’in Sözü" adlı söyleşimiz A Blok konferans salonumuzda gerçekleştirilmiştir. Katkılarından dolayı  Yrd. Doç. Dr.  Fauat Ali PAKER'e teşekkür ederiz.

Dünya Pi Günü kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinliklerden resimler:

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ile ilgili törenimizi konferans salonumuzda gerçekleştirdik.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü törenimizi konferans salonumuzda gerçekleştirdik. Bu güzel törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.

Okulumuzda 7 Mart Perşembe günü saat 11:15'te deprem tatbikatı başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan etkinliklerden kesitler:

Veli akademileri kapsamında Psikolojik Danışma Merkezi uzmanları tarafından velilerimize "Telefon ve Tablet Bağımlılığı" semineri verilmiştir.

Geleceğin Yazarları projesinde küçük yazarlarımızın eserlerinden küçük bir demet:

ESafety Etiketi, 2012 yılında başlatılan bir Avrupa Okul Ağı girişimidir.

Okulumuzun dijital ortamda güvenliğini sağlamak ve bu konuda tüm paydaşlar olarak ortak bir farkındalık sağlamak amacıyla çıktığımız yolda ESafety bronz etiketini alarak değerli bir adım attık.

Değerli Velimiz

28.02.2024 Çarşamba günü saat 13:00 da Okulumuz konferans salonunda Psikolojik Danışma Merkezi uzmanlarınca Tablet- Telefon ve Teknoloji bağımlılığı konulu seminerde sizleri de aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız.

Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu