Etiket Sonuçları: veli

Değerli Velimiz,

Madde kullanımı ve bağımlılık ile mücadelede annelerin farkındalıklarını artırmak ve bilinçlenmelerini sağlamak amacıyla 04.04.2024 Perşembe günü saat 10:00 da Okulumuz A Blok konferans salonunda  Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından "En iyi Narkotik:Anne" konulu seminer verilecektir. Siz annelerimizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu&Anaokulu

Şbt

Veli akademileri kapsamında Psikolojik Danışma Merkezi uzmanları tarafından velilerimize "Telefon ve Tablet Bağımlılığı" semineri verilmiştir.

Şbt

Veli Akademileri Seminerimiz

Değerli velilerimiz,

1. Dönem okulumuz genel  veli-sınıf toplantısı 16 Aralık  2023  Cumartesi günü saat 11.00 - 13.30 arasında okulumuzda yapılacaktır. Toplantıya tüm velilerimizin katılımını önemle rica ederiz.

Kerim Koray BERKTAŞ

Okul Müdürü

“Çocuklarda Öz Disiplin ve Sorumluluk Geliştirme” konulu Veli Seminerimiz

Veli Görüşme Saatlerimiz

Veli görüşme saatlerimizi görmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Kıymetli Velilerimiz,

Seçim takvimi süreci başlaması nedeniyle okullarda yarından itibaren seçime kadar veli toplantıları dahil hiç bir etkinlik yapılmaması hususunda okullara bilgi verildi. Bu nedenle *7 Mayıs Pazar *günü yapılacak olan veli toplantımız ileri bir tarihe ertelenmiştir.  Anlayışınız için teşekkür eder,  iyi hafta sonları dileriz.

Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu Müdürlüğü