Etiket Sonuçları: sınav

21 Nisan 2024 Pazar Saat 10:00’da yapılacak 2024 - İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk sınavında sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

ÖNEMLİ UYARILAR

Öğrenciler sınava gelirken yanlarında   “SINAV GİRİŞ YERİ BİLGİLERİ” kağıdıyla (Bu Belge Sınav Giriş Belgesi Değildir.)  birlikte nüfus cüzdanı(veya   pasaport),   en   az   iki   adet   koyu   siyah   ve   yumuşak   kurşun   kalem, kalemtıraş ve     leke     bırakmayan     silgi     bulunduracak     ancak     elektronik     iletişim     araçları     (cep     telefonu,     hesap     makinesi     vs)     kesinlikle bulundurmayacaklardır.

“SINAV GİRİŞ YERİ BİLGİLERİ”   kağıdını almayan velilerimiz E- Devlet sisteminden bu belgeyi çıkarabilir ya da şube rehber öğretmenlerinden bu belgeyi talep edebilir.

“SINAV GİRİŞ BELGENİZ” SINAVA GİRECEĞİNİZ OKUL TARAFINDAN HAZIRLANARAK SIRANIZA BIRAKILACAKTIR.

2024 - İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınav Tarihi: 21 Nisan 2024 Pazar Saat 10:00

Sınava gireceğiniz saatten en az 1(bir) saat önce sınava gireceğiniz binada hazır bulununuz.

Sayın 6. Sınıf velilerimiz;

18 Nisan 2024 Perşembe günü yapılacak 6. Sınıf mazeret sınavına katılması gereken öğrenci listeleri ekte sunulmuştur. Mazeret sınavına ortak sınava girmeyen öğrencilerimizin girmesi önemli olup gereken hassasiyeti göstererek öğrencilerimizin belirtilen günde okula devamını lütfen sağlayınız.

Ülke Geneli 6. Sınıf Türkçe ve Matematik Dersi Ortak Yazılı Konu Dağılımı

2.Dönem 1. ortak yazılı sınav tarihlerimiz belirlenmiştir.

Değerli velilerimiz,

26 Aralık Salı günü Milli Eğitim Bakanlığımızın hazırladığı  6.Sınıfların “Ortak Türkçe ve Matematik “ yazılısı yapılacaktır.

Tüm öğrencilerimizin EKSİKSİZ KATILIMI önemlidir.

Sınava giremeyen öğrencilerimizin velilerinin 5 iş günü içinde geçerli mazeret dilekçelerini okul idaresine teslim etmesi gerekmektedir. Aksi halde sınav notu e-okul sistemine işlenemeyecektir.

Sınav soruları her iki ders içinde 16 şar sorudan oluşmakta ve yanlış cevaplar doğru cevapları etkilememektedir.

Şimdiden 6. Sınıf öğrencilerimize başarılar dileriz.

YAHYA KEMAL BEYATLI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

Ortak Sınav Tarihlerimiz

1.dönem 2.yazılı sınavlarımız ortak sınav olarak yapılacaktır. Bu sınavların tarihlerini görmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Sınav Kaygısı ve Motivasyon Seminerimiz

Ömer Şahan 7. sınıf öğrencilerine konferans salonunda sınav kaygısı ve motivasyon ile ilgili seminer verdi.

Deneme Sınavı Tarihlerimiz

Okulumuzda uygulanacak deneme sınavı tarihlerini görmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.