Etiket Sonuçları: günü

Mrt

Dünya Pi Günü kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinliklerden resimler:

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü törenimizi konferans salonumuzda gerçekleştirdik. Bu güzel törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü törenimizi konferans salonumuzda gerçekleştirdik. Bu güzel törende emeği geçen tüm öğretmenlerimize, Özel Eğitim öğrencilerimize ve görevli öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Dünya Diyabet Günü ile ilgili törenimizi konferans salonumuzda gerçekleştirdik. Törenimize  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Yıldırım, Şube Müdürlerimiz ve Okul Müdürlerimiz de katılım sağlayarak bizi onurlandırdılar. Bu güzel törende emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Eyl

15 Temmuz "Demokrasi ve Millî Birlik Günü"nü okulumuz bahçemizde gerçekleştirdiğimiz törenle kutladık.

Eyl

19 Eylül Gaziler Gününde gazilerimizi okul bahçemizdeki törende andık.