Etiket Sonuçları: Seminer

Değerli Velimiz,

Madde kullanımı ve bağımlılık ile mücadelede annelerin farkındalıklarını artırmak ve bilinçlenmelerini sağlamak amacıyla 04.04.2024 Perşembe günü saat 10:00 da Okulumuz A Blok konferans salonunda  Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından "En iyi Narkotik:Anne" konulu seminer verilecektir. Siz annelerimizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu&Anaokulu

Değerli Velimiz

28.02.2024 Çarşamba günü saat 13:00 da Okulumuz konferans salonunda Psikolojik Danışma Merkezi uzmanlarınca Tablet- Telefon ve Teknoloji bağımlılığı konulu seminerde sizleri de aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız.

Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu

Uzman Doktor Merve Başkan tarafından Veli Akademileri kapsamında velilerimize "Kış Hastalıkları ve Korunma Yolları" semineri verildi. Bu güzel seminer için kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Okulumuzdan mezun olan, şu anda Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Lemangül Uygun okulumuz konferans salonunda 8. sınıf öğrencilerimize yönelik motivasyon semineri verdi. Güzel deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Veli Semineri

Sınav Kaygısı ve Motivasyon Seminerimiz

Ömer Şahan 7. sınıf öğrencilerine konferans salonunda sınav kaygısı ve motivasyon ile ilgili seminer verdi.

“Çocuklarda Öz Disiplin ve Sorumluluk Geliştirme” konulu Veli Seminerimiz

Stres ve Kaygı Yönetimi Seminerimiz