Etiket Sonuçları: LGS

2 Nisan 17:00 'a kadar yaptığınız başvurularınız 3 Nisan 2024 Çarşamba 17:00'a kadar okul müdürlüklerinden onaylatabilirsiniz.

Sayın 8. sınıf velimiz; sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezî sınav başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı. Lütfen süresi içinde başvurularınızı yapınız. Başvuru tarihi 18-29 Mart 2024.Bağlantıya tıklayarak kılavuzu indirip mutlaka inceleyiniz. Başvurularınızı okul müdürlüğüne onaylatmayı unutmayınız.

Okulumuzdan mezun olan, şu anda Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Lemangül Uygun okulumuz konferans salonunda 8. sınıf öğrencilerimize yönelik motivasyon semineri verdi. Güzel deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Cağaloğlu Anadolu Lisesi öğrencisi okulumuzda Lgs'ye yönelik hem motivasyon konuşması yaptı hem de okulunu tanıttı. Değerli öğrencimize çok teşekkür ediyoruz.

Haz

Zorluklar başarının değerini artırır. LGS'ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.

Kerim Koray BERKTAŞ